Domov > Víno > Katalóg vín

Katalóg vín

108 záznamov

Alibernet

Víno má sýtu rubínovú farbu, vôňa kombinuje tóny kôstkového ovocia, černíc a jemnej makovice, s ušľachtilou vôňou dreva. Chuť? vína pôsobí mohutným dojmom, je príjemne korenistá, s tónmi šťavnatého ovocia a čokolády, v závere podporená pevnou tanínovou štruktúrou, ktorá je typickým znakom odrody. Víno vyzrievalo 12 mesiacov v barikových sudoch.
2012 / Červené / Suché / Výber z hrozna / D.S.C.

Aurelius

Víno má príťažlivú jantárovo-zlatú farbu. K výraznej cukornatosti (32°NM) a vábivej vôni nám pomohla ušľachtilá pleseň botrytída. V ovocno-florálnej vôni dominuje marhuľa a hruška. V chuti prekvapí príjemná sladkosť pripomínajúca
agátový med a pikantné kyseliny. Doporučujeme podávať vychladené na 8°C k múčnikom, ovocnej bublanine, či syrom s modrou plesňou.

Bouvierovo hrozno

Krásna elegantná vôňa jemne pokosenej trávy sa láska s nádhernou jemne korenistou chu?ou. Krásne víno, ktoré poteší každého milovníka vína.
2013 / Biele / Suché / Odrodové / CHOP / Ejkúti

Cabernet Sauvignon

Víno lososovej farby, aromatika svieža, ovocná, tvorená tónmi lesných jahôd, malín a ríbezlí.
Chuť vína je svieža, ovocná, podporená pikantnou, dobre zladenou kyselinkou.
2013 / Ružové / Suché / Výber z hrozna / Odrodové / CHOP / Brakoň

Cabernet Sauvignon

Vôňa vína je plná lesných malín a jahôd s červeno ríbezľovým záverom. Chuť je výrazne svieža s pikantnými kyselinkami, jogurtovo - malinová so sladkou jahodou v koncovke.

Cabernet Sauvignon

Príjemné svieže víno s jemnou ovocnou chuťou. Harmóniou chutí a vôní uspokojí najnáročnejších milovníkov ružových vín.
Teplota podávania 8 - 12°C.
2013 / Ružové / Polosuché / CHOP / Riegler

Cabernet Sauvignon

Biely z modrého, farba je sýtejšia, s jemným odtieňom do jantárova. Vo vôni dominuje žihľava, broskyne a egreše, víno vo vôni je šťavňato - ovocné, kopírujúce aromatické vnemy, podchladené v orosenej fľaši je ideálnym partnerom na letné poobedia až neskoré večere.

Cabernet Sauvignon

Elegantné víno hutnej granátovo karmínovej farby. Výrazná vôňa zrelých čiernych ríbezlí je podporená
jemnou vanilkou. Perzistentná čokoládová chuť? zaujme harmóniou kyselín, príjemným tanínom, ľahkým
dymovým tónom, ktoré vyčaria nenapodobiteľný chuťový zážitok.
2013 / Červené / Suché / Neskorý zber / CHOP

Cabernet Sauvignon

Pestuje sa po celom svete, má typickú chuť? po čiernych ríbezliach a postupným vyzrievaním v ňom rozoznáme výraznejšiu chuť? zmesi bobuľovitého ovocia. Najlepšie zrie v dubových barikových sudoch.

Cabernet Sauvignon

Farba vína je tmavo - granátová. Vo vôni dominuje černicová marmeláda sprevádzaná vôňou lesného ovocia. Chuť vína je ovocná, mohutná, s veľmi dlho trvajúcim dojmom.

Cabernet Sauvignon

Mimoriadne korenisté červené víno s výrazným odrodovým charakterom (s príchuť?ou čiernych ríbezlí). Zretím víno získava nádych duba, dymu a jemnej čokolády. Ideálne je k divine, tmavému mäsu a syrom. Teplota podávania - 14°C.
2012 / Červené / Suché / Akostné víno / CHOP

Cabernet Sauvignon

Víno rubínovo granátovej farby s intenzívnou ovocnou vôňou najmä čiernych ríbezlí a kôstkového ovocia s korenistým záverom. Chuť? vína je opäť? presvedčivo ovocná s výraznými tónmi cassisu, čierneho bobuľového ovocia, s harmonickou štruktúrou kyselín a tanínov v závere.

Cabernet Sauvignon

Víno tmavej rubínovo-červenej farby a intenzívnej podmanivej vône čiernych ríbezlí a tmavého lesného ovocia, najmä čučoriedok, obohatenej o tabakovo-čokoládové tóny. Chuť vína je noblesne
štruktúrovaná, hlboká, s ovocnosťou tmavého bobuľového ovocia, delikátne korenistá, s nádhernými ovocno-koňakovými tónmi a bohatou štruktúrou kyselín a tanínov. Fľašová zrelosť?:
2 – 6 rokov. Víno odporúčame podávať? po dekantácii v kalichoch o objeme 500-700 ml pri teplote 15 – 17 °C.