MÁTE 18 ALEBO VIAC ROKOV?

Stránka sú určené iba pre návštevníkov starších ako 18 rokov.
Prosíme potvrďte svoj vek.
  
Ľutujeme, ale pokiaľ nemáte 18 rokov, nemáte prístup na našu stránku
Tieto stránky využívajú súbory cookie.
Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.
Informácie o súboroch cookie.

postup31postup32postup33

Dovážate šumivé víno alebo liehoviny?

Modul EMCS eColKo je tu pre Vás, uľahčí Vám tvorbu daňových hlásení a komunikáciu s Finančnou správou SR pre tovary podliehajúce spotrebným daniam (lieh a alkoholické nápoje, tabak a tabakové výrobky, energia a energetické výrobky). 

Pre vinárske výrobky, je v evidencii k dispozícii sekcia, ktorá obsahuje časti ako kategória vína, vinohradnícka zóna, tretia krajina pôvodu a operácie s vinárskym výrobkom.

Hlásenie je možné editovať priamo, alebo vytvoriť importom z ERP ekonomických systémov, alebo z evidencie Daňového skladu - modul eColKo.


Obrázok 

01
november
2023

Víno roka - VínkoPRO 2024

VinkoPRO 2024 je rebríček vín, ktoré sa zúčastnia najmenej 3 súťaží, ktorých usporiadatelia využili informačný systém VinkoPRO v súťažnej sezóne 2023/2024.
PREDBEŽNÉ VÝSLEDKY, posledná aktualizácia 28.6.2024
Domov > Udalosti > 

Iné

22 záznamov

Spoznajte tajomstvo zdravej a úrodnej pôdy

30.06.2023 10:00 Velvet, s.r.o.
Získajte aktuálne informácie o revolučných biotechnológiách, ktoré rapídne zvýšia výnosnosť vašich plodín, na našom online alebo prezenčnom seminári v Bojniciach.

3. mikrobiologická revolúcia vo vinohradoch, sadoch a na poliach - 2. termín

22.04.2023 14:00 Velvet, s.r.o.
Užitočný seminár o prevratných biotechnológiách, spôsobe pestovania a skvalitňovania pôdy, zvyšovaní biologickej úrodnosti pôdy a získavaní nových ekologických financií.

3. mikrobiologická revolúcia vo vinohradoch, sadoch a na poliach - 1. termín

23.03.2023 10:00 Velvet, s.r.o.
Užitočný seminár o prevratných biotechnológiách, spôsobe pestovania a skvalitňovania pôdy, zvyšovaní biologickej úrodnosti pôdy a získavaní nových ekologických financií.

Vlci a ruže v rodinnom vinárstve Magula

31.07.2021 14:00 Víno Magula - rodinné vinárstvo
Vezmite aj deti a priateľov a príďte osláviť leto a víno na farmu do rodinného vinárstva Magula - pripravili parádny program, aký sa len tak nevidí :)

Trojkráľová strihačka

06.01.2020 13:00 Združenie novianskych vinohradníkov
Združenie novianskych vinohradníkov v spolupráci s Katedrou ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva SPU v Nitre a Komisiou životného prostredia OZ v Novej Vsi nad Žitavou vás pozývajú na súťaž v reze viniča, ktorá sa uskutoční 6. januára od 13:00 vo vinohradoch v Novej Vsi nad Žitavou.

Konferencia Slovenské vinohradnícke obce 2019

24.10.2019 09:00 Ambrózy
SLOVENSKÉ VINOHRADNÍCKE OBCE 2019 - trendy, stratégie a možnosti rozvoja v slovenských vinohradníckych obciach.
Miesto konania: Kongresové centrum SPU v Nitre, Tr. A. Hlinku 38.

Valné zhromaždenie

22.10.2018 16:00 Terroir Požitavie
Valné zhromaždenie členov TERROIR POŽITAVIE a školenie degustátorov.

Konference v rámci akce PIWI 2018

09.06.2018 09:00 Mendelův vinařský spolek Šardice
Seminář k PIWI odrůdám se koná jako samostatná akce v rámci akce PIWI 2018 a Hibernal fóra. Garantem akce je prof. Ing. Pavel Pavloušek, PhD.

Technické a technologické vybavenie v procese tvorby kvalitného vína

28.03.2018 09:00 Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva - FZKI
Habilitačná prednáška Ing. Štefana Ailera, PhD.

16. ročník súťaže Hubert Cup

18.06.2016 13:00 Hubert J.E., s.r.o.
Talentovaní profesionálni barmani a barmanky budú mať možnosť zmerať si svoje sily v miešaní drinkov na báze sektu. Reštaurácia Savoy hotela Radisson Blu Carlton bude 18. júna hostiť už 16. ročník medzinárodnej barmanskej súťaže v miešaní drinkov na báze sektu, Hubert Cup 2016. Organizátorom súťaže je najväčší výrobca slovenských sektov, spoločnosť Hubert J.E., v spolupráci so Slovenskou barmanskou asociáciou a magazínom Inbar & Restaurant.

Súťažiaci predstavia v dvoch kategóriách - Sekt cocktail a Flair. Hodnotiť ich bude odborná porota, na čele s Jánom Šuchtom, prezidentom Slovenskej barmanskej asociácie.

V obľúbenej kategórii Sekt cocktail hľadá porota ten najlepší drink s použitím šumivého vína Hubert. Na prípravu 5 vzoriek súťažného nápoja majú barmani a barmanky časový limit len 6 minút. Druhou, divácky veľmi atraktívnou kategóriou je už tradične Flair, ktorá je okrem miešania drinkov doplnená o žonglérske triky s fľašami, šejkrami alebo pohármi.

SEMINÁR – Základy senzorickej analýzy

10.03.2016 09:00 Únia Enológov Slovenska
SEMINÁR – Základy senzorickej analýzy
Termín: 10. 03. 2016
Čas: 9:00 – 12:00 h
V prípade nenaplnenia kapacity raňajšieho semináru bude seminár presunutý na odpoludňajší termín.
Miesto konania: Hotel Vinársky dom, Holubyho 27, 902 01 Pezinok
Lektorka: Ing. Edita Ďurčová AIWS
Témy semináru:
 •základné typy zmyslového hodnotenia
 •systém hodnotenia podľa OIV a UIOE (Medzinárodnej únie enológov)
 •systematický prístup k hodnoteniu vína podľa WSET (Wine & Spirit Education Trust)
 •porovnávacia degustácia (používaná najmä v Novom svete)
Seminár sa skladá z teoretickej časti – prednáška a praktickej časti – základné vône a chute, rozoznávanie a identifikácia, hodnotenie 10 – 12 reprezentatívnych vzoriek vína.

O Zlaté nožnice 2016

11.02.2016 08:30 BS Vinárske potreby
XVI. ročník celoslovenskej súťaže v reze viniča hroznorodého O Zlaté nožnice pod, záštitou FZKI SPU Nitra, Katedry ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva.